Meer over ons

SPC is een expert in industriële straal- en schilderwerken met meer dan 100 schilders en zandstralers én een ruim netwerk aan onderaannemers. We voeren de werken on-site in héél België en Nederland uit of in onze eigen ateliers. Daarvoor beschikken we over 3 eigen werkplaatsen met >20.000m2 aan spuitruimte in Gent, Weelde en Wevelgem. Die geografische spreiding biedt de nabijheid en flexibiliteit van een lokaal bedrijf, maar ook het professionalisme van een grotere groep.

Ongeacht de activiteiten, u kunt bij SPC altijd rekenen op kwaliteit en veiligheid. Zo zijn we onder meer gecertificeerd in VCA**, BCCA, NACE en ACQPA.

Onze eigen infrastructuur:
SPC beschikt over 3 werkplaatsen met > 20.000m2 aan spuitruimte. Die ateliers liggen in Gent, Weelde en Wevelgem. Onze automatische straalmachine is 3m breed en 1,5m hoog. We hebben 3 handstraalcabines, tot 6m breed, 6m hoog en 25m lang (verlengbaar tot 35m). Daarin wordt gestraald met verschillende types straalmedium (o.m. kantig staalgrit, korund en wit zand). Onze heftrucks en rolbruggen tenslotte hebben een hefcapaciteit tot 20T.

Vijf kernwaarden voor de hele groep:
De hele groep – van schilder tot management – werkt altijd volgens dezelfde vijf kernwaarden. Om te beginnen staat de klant altijd centraal. Wij luisteren naar uw wensen en noden om elk project correct op te leveren. We streven ook naar een open en proactieve communicatie om u maximaal te ontzorgen en mogelijke raakvlakken met andere partijen te tackelen. Al onze medewerkers zijn ondernemend en flexibel. Ze zijn gewend om te werken in een dynamische, veranderende context. Innovatie zit in ons DNA! Binnen ons vak zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technieken om onze klanten op een steeds betere manier te kunnen bedienen. En last, but not least: safety first: We zien er dagelijks op toe dat er een gezond veiligheidsbewustzijn heerst binnen onze teams. Veiligheid is een kwaliteitsaspect dat we ook laten doorstromen naar onze partners.